Beautylineserien

Anti-ageing system

Alla söker vi efter ett fungerande anti-ageing system för att minska förekomsten av hängig hy och fina linjer. Vi vill hålla huden ung, spänstig och full av lyster så länge som möjligt och industrin tjänar stora pengar på denna önskan. Det är dock få saker som faktiskt fungerar och mycket pengar slängs i sjön. Vi har lagt ner mycket resurser på att ta fram Beautylines Anti-ageing serie som har bevisad effekt mot hudens åldrande.

I vår anti-ageing serie finns fyra produkter och bäst effekt får man när man kombinerar dem.

  • Serum
  • Dagkräm
  • Nattkräm
  • Ögonkräm

4everanti-aging nattkrämdagkrämnattkräm

Serumet används på nytvättad hud i ansikte och på dekolletage både morgon och kväll, innan påstrykning av dag- respektive nattkräm. Låt serumet sitta i 3-5 minuter innan krämen appliceras.

Q 10 Oxy Repair Face & Body

Q 10 Oxy Repair är våra allomfattande produkter som ger dig bästa tänkbara utgångsläge för huden i ansiktet såväl som över hela resten av kroppen. Detta är en unikt välgörande och skyddande vårdserie som har effekt i över 24 timmar efter påstrykningen. Molekylärt syre aktiverar hudens metaboliska funktioner och ger stöd åt cellförnyelsen. Synbara resultat inom bara några dagar.

Pro B-4 Face

Tillsammans med vår Fitline Pro B-4 Yoghurt Drink så kan du mixa din egen välgörande ansiktsmask genom att tillsätta Beautylines Pro B-4 Face. Pro B-4 Face är en unik produkt som används både inifrån och utifrån.

Pro·B·4 Yoghurt

Active Gel

När man kombinerar NTC-teknologi och gammal ayurvedisk läkemedelskunskap får man fram produkter som vår Beautyline Active Gel. En svalkande, välgörande gel som tar bort värk i leder.

Active gel

Skönhet och välmående går hand i hand och det är något som vi på Beautyline tar som en självklarhet.

Möt det vetenskapliga teamet bakom beautylineserien