FAQ Beautyline


Var kommer Q10 i vår FitLine från?

Q10 i våra FitLine-produkter extraheras från vegetabiliska råvaror med hjälp av en jäsningsprocess. Fermenteringsprocesser sticker ut på grund av deras renhet och kvaliteten på råmaterialet. Den exklusiva microSolve®-tekniken förfinar vidare det höga råmaterialet i vår FitLine Q10 och Heart DUO. Den sålunda erhållna Q10 microSolve® står för sin förbättrade vattenlösning och hög biotillgänglighet.


Hur fungerar Pro•B•4 Yoghurt-Drink & BeautyLine tillsammans som mask?

Skapa egen skönhetsmask genom att blanda Pro•B•4 Yoghurt-Drink med BeautyLine med Pro•B•4 Face som är utan konserveringsmedel, färgämnen eller parfym. Levande yoghurtkulturer förstärker hudens naturliga skydd på ett optimalt sätt. Masken kyler, lugnar och förebygger irritation. Upplev avslappnad och regenererad hy på hög nivå. – En helt ny känsla för din hud.


Hur jobbar Anti-Aging System 12h-Aktivt Serum?

Det hudaktiverande serumet med NTC-komplex och hyaluronsyra hyaluronic vitaliserar huden och ger den en långvarig fuktighet. Cellförnyelsen stimuleras och hudens egen collagenproduktion främjas. Extrakt av grönt te verkar som antioxidanter. Hudens struktur förbättras märkbart och rynkor och fina linjer reduceras. Huden känns fräschare, stramare och fastare.


Hur applicerar jag Anti-Aging System 12h-Aktivt Serum?

Applicera på rengjord hud i ansikte, på hals och dekolletage morgon och kväll, efter rengöring med regöringsmjölk och ansiktsvatten och massera in försiktigt. Låt vara i 3-5 minuter. Applicera sedan Anti-Aging System Dag- eller Nattkräm


Hur fungerar Närings Transport Konceptet (NTC®) i Beautyline?

Närings Transport Konceptet (NTC®) transporterar alltid näringsämnena till de djupaste hudlagren där de når direkt in i cellerna. Våra produkter uppfyller allt du förväntar dig av en bra rengöring, vård och anti-aging och du kommer känna hur din hud slappnar av och regenererar sig. Över 20 års erfarenhet av högkvalitativa kosmetiska produkter garanterar det.


Hur använder jag CC-Cel Lotion?

CC-Cel Plus massageras in på lämpliga platser morgon och kväll. Ta 1 CC-Cel kapsel morgon och kväll tillsammans med mycket vätska. Det är viktigt att produkterna tillämpas konsekvent och på lång sikt, eftersom det är först då de högkvalitativa ingredienserna kan uppnå det önskade resultatet.