BEAUTYLINESERIEN

Det finns en produkt för varje behov i Beautylines sortiment av hudvårdsprodukter. Varje hud tillhör sin egen unika kategori och valet av produkter bör anpassas efter denna. De svåraste problemen att lösa när det kommer till hudvård är återfuktning som faktiskt fungerar, samt synbar reducering av ålderstecken. Beautyline har lösningarna.

Möt det vetenskapliga teamet bakom beautylineserien

Anti-ageing system

Alla söker vi efter ett fungerande anti-ageing system för att minska förekomsten av hängig hy och fina linjer. Vi vill hålla huden ung, spänstig och full av lyster så länge som möjligt och industrin tjänar stora pengar på denna önskan. Det är dock få saker som faktiskt fungerar och mycket pengar slängs i sjön. Vi har lagt ner mycket resurser på att ta fram Beautylines Anti-ageing serie som har bevisad effekt mot hudens åldrande.

I vår anti-ageing serie finns fyra produkter och bäst effekt får man när man kombinerar dem.

  • Serum
  • Dagkräm
  • Nattkräm
  • Ögonkräm

Serumet används på nytvättad hud i ansikte och på dekolletage både morgon och kväll, innan påstrykning av dag- respektive nattkräm. Låt serumet sitta i 3-5 minuter innan krämen appliceras.

Q 10 Oxy Repair Face & Body

Q 10 Oxy Repair är våra allomfattande produkter som ger dig bästa tänkbara utgångsläge för huden i ansiktet såväl som över hela resten av kroppen. Detta är en unikt välgörande och skyddande vårdserie som har effekt i över 24 timmar efter påstrykningen. Molekylärt syre aktiverar hudens metaboliska funktioner och ger stöd åt cellförnyelsen. Synbara resultat inom bara några dagar.

Pro B-4 Face

Tillsammans med vår Fitline Pro B-4 Yoghurt Drink så kan du mixa din egen välgörande ansiktsmask genom att tillsätta Beautylines Pro B-4 Face. Pro B-4 Face är en unik produkt som används både inifrån och utifrån.

Active Gel

När man kombinerar NTC-teknologi och gammal ayurvedisk läkemedelskunskap får man fram produkter som vår Beautyline Active Gel. En svalkande, välgörande gel som tar bort värk i leder.

Skönhet och välmående går hand i hand och det är något som vi på Beautyline tar som en självklarhet.

SKÖNHET

Vad är skönhet?

Det är lätt att instinktivt tänka på unga, smala, glada människor, med jämna, vita tänder, klar blick och lyster i håret. Det är idealbilden av en vacker människa som vi matas med. Det är förstås sunt att utmana bilden av den klassiskt vackra människan, för skönhet finns i så mycket mer än den. Varje individ är vacker och ju mer man älskar sig själv, desto vackrare blir man.

Att älska sig själv

Att älska sig själv innebär att man vill sitt eget bästa och det inkluderar givetvis vård och omsorg av jaget. Man vill hålla hälsosam vikt så att man orkar leva ett aktivt liv. Man vill träna för att stärka kropp och psyke och tillskansa sig positiv energi. Man dricker mycket vatten och man äter näringsrik mat för att fylla på med kraft. Man använder välbeprövade skönhetsprodukter för att ta hand om hud och hår, så att de håller sig starka, friska och fräscha.

Beautyline är kärlek

Hela PM International med Fitline och Beautyline utgår från faktumet att alla människor är vackra, och alla förtjänar högkvalitativa produkter till rimliga priser för att kunna ta hand om sig själva på bästa tänkbara sätt. Beautyline är kärlek till jaget och Fitlines fördelar är oräkneliga.